SEO

Wil jij hoog in de zoekresultaten van Google belanden? Dat kan op verschillende manieren! Als jij dit budget-vriendelijk wilt doen, is SEO de slimste optie. Met deze dienst houd je rekening met de eisen die Google meeneemt om een website te beoordelen, zodat je zo hoog mogelijk belandt. Het SEO bureau Traffic Today geeft jou drie dingen waar je rekening mee moet houden om hoog te scoren. Lees snel verder!

  1. Zoekwoordengebruik

Je website staat vol met tekst. Deze teksten moeten natuurlijk de juiste informatie bevatten, maar er is meer aan een tekst dan dat. Het is voor je SEO-positie namelijk erg belangrijk dat je teksten ook de juiste zoekwoorden bevatten. Deze zoekwoorden vind je via tools als Ahrefs of Semrush. Door ze met enige regelmaat terug te laten keren in je tekst, weet Google dat jouw website de juiste keuze is voor een bepaalde zoekopdracht. Let wel op: Google is geen fan van spam. Zorg er dus voor dat de zoekwoorden niet te vaak terugkeren.

  1. Conversieratio

Google wil zijn gebruikers zo kwalitatief mogelijk richting een website leiden. Een manier om dit te bepalen, is de conversieratio. Dit houdt in: het aantal klanten dat via Google op jouw website terecht is gekomen en dit heeft doorgetrokken tot een conversie. Het lijkt misschien alsof je hier weinig invloed op hebt, maar door je website in te richten naar de wil van de klant, is er meer mogelijk dan je denkt. Hierbij kun je denken aan de plaatsing van je knoppen, de mate waarin je tekst activeert en het gebruik van CTA’s.

  1. Laadsnelheid

Gebruiksvriendelijkheid is een enorm belangrijk onderdeel van SEO. Als Google merkt dat veel klanten lang moeten wachten om de content op jouw website te zien, zal dit ten koste gaan van je SEO-positie. Je hebt hier zelf veel invloed op: denk goed na over welke content jij op je website vertoont en welke plug-ins je gebruikt op de achtergrond. Een gave visual toevoegen is een heel goed idee, maar zorg ervoor dat dit niet ten koste gaat van de wachttijd van de klant.

Traffic Today

Je kunt zelf aan de slag gaan om deze onderdelen te verwerken, maar je kunt het ook uit handen geven aan een online marketing bureau. Traffic Today heeft jarenlange ervaring met SEO en gebruikt deze ervaring maar al te graag om mooie resultaten te boeken met jouw website. Ben je benieuwd hoe? Neem snel een kijkje op hun website en kom erachter!